Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Mersin Son dakika Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Mustafa Olgun: “Çok gururluyuz; ülkemize şampiyon olarak dönüyoruz”

Mustafa Olgun: “Çok gururluyuz; ülkemize şampiyon olarak dönüyoruz”

haber haber - - 2 dk okuma süresi
15 0

Mustafa Olgun: “Çok gururluyuz; ülkemize şampiyon olarak dönüyoruz”

Başarılı sporculardan Mustafa Olgun, “97 kiloda U23 dünya ikincisi oldum. Cumhuriyetimizin 100. yılında takım halinde dünya şampiyonu olduk. Çok gururluyuz, mutluyuz” dedi. Mustafa Sefa Yıldırım ise “67 kiloda dünya ikincisi oldum. Dünya şampiyonasında takım halinde şampiyonluk elde ettik. 100.yılımıza özel şampiyon olduğumuz için çok gururluyuz. Elhamdülillah ülkemize şampiyon olarak dönüyoruz” şeklinde konuştu.

Bir haftadır Arnavutluk’taydılar

Türk milli takımının kafilesinde; 2 yönetici, 5 teknik ekip ve 10 sporcu yer aldı. TGF Başkan Vekili Kerim Salman, TGF Yönetim Kurulu Üyesi Mithat Ağa, Teknik Direktör Erdoğan Karaali, antrenörler; Şaban Donat, Bayram Özdemir, Cenk İldem ve Atakan Yüksel ile sporcular; Adem Burak Uzun, Mert İlbars, İsmail Culfa, Mustafa Sefa Yıldırım, Mehmet Ali Göçmen, Ömer Can Doğan, Alperen Berber, Muhittin Sarıçiçek, Mustafa Olgun ve Muhammet Hamza Çakır kafilede yer aldı. Dünya şampiyonasından zaferle ayrılan milli takım kafilesi, bu akşam yurda dönecek.

Adem Burak Uzun 55 kiloda, Alperen Berber 82 kiloda, İsmail Culfa 63 kiloda, Mehmet Ali Göçmen 72 kiloda, Mert İlbars 60 kiloda, Muhammet Hamza Çakır 130 kiloda, Muhittin Sarıçiçek 87 kiloda, Mustafa Olgun 97 kiloda, Mustafa Sefa Yıldırım 67 kiloda ve Ömer Can Doğan 77 kiloda ülkemizi başarıyla temsil etti.

U23 Dünya Güreş Şampiyonası’nda madalya elde eden sporcular şöyle:

Muhammet Hamza Çakır (1.)

Alperen Berber (2.)

Mustafa Sefa Yıldırım (2.)

Mustafa Olgun (2.)

Adem Burak Uzun (3.)

Mert İlbars (3.)

betonred canlı casino

 

 

İlgili Yazılar