Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Mersin Son dakika Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Makedonya Tetova’da Dünya Boks Federasyonu

Makedonya Tetova’da Dünya Boks Federasyonu

haber haber - - 4 dk okuma süresi
15 0

Makedonya Tetova’da Dünya Boks Federasyonu

 

Kendimize güveniyoruz, Allah’ın izniyle başaracağız. Her şey yolunda gidiyor, her şey çok güzel. İlkleri ülkeme yaşatmaya devam etmek istiyorum. Bu konuda takım olarak hem motivasyonumuz yerinde hem de hazırlık anlamında çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Umarım maç tarihine kadar her şey bu şekilde güzel gider ve ülkeme bir kere daha kemeri getirebilmenin gururunu yaşarım. Tek hedefimiz WBC’nin uluslararası kemerini almak, buna konsantre olduk. Daha önceden WBF’da 30 Temmuz’da ülkemize dünya şampiyonluk unvanını getirdik. Altını çizerek söylüyorum ülkemizde bir ilk, bu gururu yaşıyoruz hep birlikte. İnşallah ikinci kez dünyanın en büyük profesyonel boks federasyonunun kemerini de alabiliriz. Şunu da belirtmek isterim WBC, Muhammed Ali’nin, Mike Tyson’ın kemerini aldığı bir federasyon. Biz de WBC’nin kemeri için burada hazırlıklarımıza devam ediyoruz. 28 Kasım’da Makedonya Tetova’da Kristy Hill’e, İngiliz rakibime karşı unvan mücadelesi vereceğim ve inşallah kazanacağım” ifadelerini kullandı.

Makedonya Tetova’da Dünya Boks Federasyonu (WBF) tarafından düzenlenen WBF Dünya Şampiyonluk Unvan maçında Arjantinli rakibi Edith Soladed Matthysse’e karşı galibiyet elde ederek dünya şampiyonluk kemerini ülkesine getiren Turhan, “Dünya Boks Federasyonu’nda dünya şampiyonuyum. WBF’da dünya şampiyonu unvanını elde ederek Türkiye’de bir ilke imza attık ve ilk kez profesyonel boksta dünya şampiyonu olan isim oldum. Şu an dünyanın en büyük profesyonel boks federasyonu olan WBC’nin kemeri için mücadele edeceğim. Bunun için hazırlıklarıma Bayburt’ta devam ediyorum. Buraya kampa geldik, kendi memleketimde hazırlığın çok iyi olacağını düşündük. Burada yaklaşık 15 gündür kamptayız, çalışmalarımız süratle devam ediyor. Rakibim İngiliz Kirsty Hill 32 yaşında, tecrübeli isim, ona karşı mücadele edeceğim.

Kendimize güveniyoruz, Allah’ın izniyle başaracağız. Her şey yolunda gidiyor, her şey çok güzel. İlkleri ülkeme yaşatmaya devam etmek istiyorum. Bu konuda takım olarak hem motivasyonumuz yerinde hem de hazırlık anlamında çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Umarım maç tarihine kadar her şey bu şekilde güzel gider ve ülkeme bir kere daha kemeri getirebilmenin gururunu yaşarım. Tek hedefimiz WBC’nin uluslararası kemerini almak, buna konsantre olduk. Daha önceden WBF’da 30 Temmuz’da ülkemize dünya şampiyonluk unvanını getirdik. Altını çizerek söylüyorum ülkemizde bir ilk, bu gururu yaşıyoruz hep birlikte. İnşallah ikinci kez dünyanın en büyük profesyonel boks federasyonunun kemerini de alabiliriz. Şunu da belirtmek isterim WBC, Muhammed Ali’nin, Mike Tyson’ın kemerini aldığı bir federasyon. Biz de WBC’nin kemeri için burada hazırlıklarımıza devam ediyoruz. 28 Kasım’da Makedonya Tetova’da Kristy Hill’e, İngiliz rakibime karşı unvan mücadelesi vereceğim ve inşallah kazanacağım” ifadelerini kullandı. Aspercasino

 

İlgili Yazılar