Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Mersin Son dakika Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Galatasaraylı Ziyech Fas’ı Tur Atlatarak Grubunu Lider Tamamladı

Galatasaraylı Ziyech Fas’ı Tur Atlatarak Grubunu Lider Tamamladı

haber haber - - 2 dk okuma süresi
18 0

Galatasaraylı Ziyech Fas’ı Tur Atlatarak Grubunu Lider Tamamladı

 

Afrika Uluslar Kupası’nda F Grubu’nda heyecan dolu mücadeleler tamamlandı. Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Hakim Ziyech, Fas Milli Takımı’nın Zambiya ile karşı karşıya geldiği mücadelede attığı muazzam golle adından söz ettirdi ve takımını bir üst tura taşıdı.

Ziyech’in 38. dakikada kaydettiği şık gol, Fas’ın grubunu 7 puanla lider tamamlamasını sağladı. Fas, bu galibiyetle birlikte Afrika Uluslar Kupası’ndaki iddiasını sürdürürken, Ziyech’in performansı da büyük takdir topladı. Ancak, ilk yarının sonlarına doğru yaşadığı sakatlık nedeniyle devre arasında oyundan alınan Ziyech’in durumu henüz netlik kazanmış değil.

Afrika Uluslar Kupası’nda Ziyech Şovu

Demokratik Kongo Cumhuriyeti ise grubun diğer maçında Tanzanya ile 0-0 berabere kalarak 3 puanla ikinci sırayı elde etti ve üst tura çıkma başarısı gösterdi. Beşiktaşlı futbolcu Arthur Masuaku’nun 90 dakika sahada kaldığı maçta, Galatasaraylı Cedric Bakambu ise 68. dakikada oyuna dahil oldu.

Fas, Güney Afrika ile eşleşirken; Demokratik Kongo Cumhuriyeti ise Mısır ile kritik bir mücadeleye hazırlanıyor. Bu sonuçlarla birlikte turnuvada heyecan dorukta, futbolseverler büyük bir beklenti içerisinde takımlarının performansını bekliyor. Galatasaraylı Ziyech’in Fas’ı tur atlatması, sarı-kırmızılı camiada da büyük sevinç yarattı. Futbolseverler, Ziyech’in turnuvada sergilediği performansıyla Galatasaray’a olan katkılarını yakından takip ediyor. Takımının ve oyuncunun başarı grafiği, futbolseverlerin umutlarını daha da arttırıyor. Turnuvadaki gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz. Tipobet

 

 

 

 

 

İlgili Yazılar