Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Mersin Son dakika Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Fenerbahçe’nin Gözü Liderlikte, İsmail Kartal’ın Açıkladığı Spartak Trnava Maçı 11’i Ortaya Çıktı

Fenerbahçe’nin Gözü Liderlikte, İsmail Kartal’ın Açıkladığı Spartak Trnava Maçı 11’i Ortaya Çıktı

haber haber - - 2 dk okuma süresi
15 0

Fenerbahçe’nin Gözü Liderlikte, İsmail Kartal’ın Açıkladığı Spartak Trnava Maçı 11’i Ortaya Çıktı

UEFA Konferans Ligi H Grubu’nda zorlu bir mücadeleye hazırlanan Fenerbahçe, liderlik koltuğunu hedefliyor. 14 Aralık Perşembe günü saat 20.45’te Kadıköy’de Spartak Trnava ile karşılaşacak olan sarı-lacivertli ekip, bu kritik maçı kazanarak adını direkt olarak son 16’ya yazdırmayı amaçlıyor. Liderlik için büyük bir fırsat yakalayan Fenerbahçe, rakiplerinin puan kaybetmesi halinde zirveye oturacak.

İsmail Kartal’ın Belirlediği 11’i Göz Kamaştırıyor

Teknik direktör İsmail Kartal, Spartak Trnava karşılaşmasının ilk 11’ini büyük ölçüde belirledi. Kadroda yapacağı değişikliklerle dikkat çeken Kartal, oyuncularını zorlu mücadele öncesinde özel bir antrenman programına tabi tuttu. Taraftarlar, merakla beklenen kadro açıklamasını beklerken, Kartal’ın taktiksel tercihleri ve oyuncu seçimleri, maçın kaderini belirlemede kritik bir rol oynayacak.

Fenerbahçe’nin gruptaki rakiplerinden Ludogorets Razgrad ile Nordsjaelland’ın mücadelesi de büyük önem taşıyor. Eğer Kadıköy’deki maç berabere sonuçlanırsa, diğer müsabakanın sonucu grupta ilk 2 sırayı belirleyecek. Sarı-lacivertliler, tarihlerinde 265 kez boy gösterdikleri Avrupa kupalarında 104 galibiyet elde etti. 55 maçta berabere kalırken, 106 maçta sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi’nde ise 14. kez mücadele ediyor ve bu organizasyonda daha önce 9 galibiyet, 4 mağlubiyet yaşadı. İstanbulbahis

Sarı-lacivertli ekip, taraftarının desteğiyle Spartak Trnava karşısında alacağı galibiyetle liderlik koltuğuna oturarak Avrupa’da yoluna emin adımlarla devam etmeyi hedefliyor.

İlgili Yazılar