Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Mersin Son dakika Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Fenerbahçe’nin Fred Derdine Yeni Gelişme, Yırtık Tespit Edildi!

Fenerbahçe’nin Fred Derdine Yeni Gelişme, Yırtık Tespit Edildi!

haber haber - - 2 dk okuma süresi
14 0

Fenerbahçe’nin Fred Derdine Yeni Gelişme, Yırtık Tespit Edildi!

Fenerbahçe’nin, Y. Samsunspor ile 1-1 berabere kaldığı maçta sakatlanan Fred’in sağ bacak uyluk ön belgesindeki tendonda yırtık tespit edildi. Bu beklenmedik gelişme, sarı lacivertli takımın önemli oyuncusunun önemli bir süre sahalardan uzak kalmasına neden olacak.

Fenerbahçe’den Yapılan Açıklama; 4-6 Hafta Forma Giyemeyecek

Fenerbahçe Spor Kulübü, dün akşam oynanan Y. Samsunspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Brezilyalı oyuncu Fred’in durumuyla ilgili resmi bir açıklama yaptı. Yapılan Mr görüntüleme sonucunda sağ bacak uyluk ön bölgesindeki tendonda yırtık tespit edilen Fred’in tedavisine hemen başlandığı belirtildi. Bu nedenle, Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusunun 4-6 hafta arasında forma giyemeyeceği öğrenildi. Kulüp, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: Megapari

“Dün akşam Y. Samsunspor ile oynadığımız karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncumuz Fred Rodrigues’in Acı Altunizade Hastanesinde Mr görüntülenmesi gerçekleştirilmiştir. Yapılan tetkikler çerçevesinde sağ bacak uyluk ön bölgesinde tendonda yırtık tespit edilen oyuncumuzun tedavisine hemen başlanılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız. Fenerbahçe Spor Kulübü.”

Bu gelişme, Fenerbahçe’nin orta saha düzeninde önemli bir boşluğun oluşmasına sebep olabilir. Teknik ekip, Fred’in yokluğunu nasıl telafi edeceğine dair planlamalar yaparken, taraftarlar ise yıldız oyuncularının bir an önce sahalara dönmesini bekliyor.

Fred’in Yokluğuyla İlgili Spekülasyonlar Artıyor

Fred’in 4-6 hafta arasında sahalardan uzak kalacak olması, Fenerbahçe’nin Süper Lig’deki performansını etkileyebilir. Tecrübeli oyuncunun orta sahadaki liderliği ve top kontrolündeki yetenekleri, takımın oyun düzenini belirlemede kritik bir rol oynamaktaydı. Bu nedenle, sarı lacivertli taraftarlar, Fred’in yokluğunda orta sahanın nasıl şekilleneceği konusunda merak içinde bekliyor.

İlgili Yazılar