Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Mersin Son dakika Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Eczacıbaşı’nın Liderlik Rüyası Savino Del Bene Scandicci Karşısında Sona Erdi

Eczacıbaşı’nın Liderlik Rüyası Savino Del Bene Scandicci Karşısında Sona Erdi

haber haber - - 2 dk okuma süresi
13 0

Eczacıbaşı’nın Liderlik Rüyası Savino Del Bene Scandicci Karşısında Sona Erdi

CEV Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Eczacıbaşı Dynavit, B Grubu’ndaki kritik müsabakada Savino Del Bene Scandicci’ye 3-1 mağlup olarak liderlik şansını kaybetti.

Türk voleybolunun güçlü temsilcisi Eczacıbaşı Dynavit, CEV Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndaki son maçında evinde konuk ettiği İtalyan ekibi Savino Del Bene Scandicci karşısında beklenmedik bir mağlubiyet aldı. Maçın set skorlarıyla 3-1 geriye düşen Eczacıbaşı, bu sonuçla liderlik koltuğunu rakibine devretti. Palacebet

Zorlu Mücadelede Eczacıbaşı’nın Set Galibiyeti Yetmedi

Eczacıbaşı Dynavit, taraftarlarının büyük desteğiyle sahaya çıktığı müsabakada, Savino Del Bene Scandicci’ye karşı setlerde üstünlük kurmakta zorlandı. İlk iki seti 23-25 ve 21-25’lik skorlarla kaybeden turuncu beyazlılar, üçüncü sette aldıkları 25-16’lık galibiyetle umutlandı. Ancak son sette de rakibine 23-25 mağlup olarak sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Play-Off Yolunda Eczacıbaşı’nın Hedefi Netleşti

Eczacıbaşı Dynavit, B Grubu’nu ikinci sırada tamamlayarak CEV Şampiyonlar Ligi’nde play-off etabına yükselmeye hak kazandı. Türk temsilcisi, önümüzdeki aylarda oynanacak play-off maçlarında Avrupa’nın en güçlü takımlarıyla mücadele ederek şampiyonluk yolundaki iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.

Özgün Araştırmalarla Güçlendirilen Haber

Eczacıbaşı’nın liderlik şansını kaybetmesinin ardında, takımın performansındaki dalgalanmaların yanı sıra rakip takımın etkili savunma stratejisinin de rol oynadığı belirlendi. Öte yandan, takım içindeki bazı oyuncuların son dönemde yaşadığı sakatlıkların etkisiyle form durumlarını tam olarak koruyamamaları, maçın kaderini belirleyen faktörler arasında gösterildi. Eczacıbaşı’nın önümüzdeki süreçte, eksikliklerini gidererek play-off etabında daha güçlü bir performans sergilemeye odaklanması bekleniyor.

İlgili Yazılar