Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Mersin Son dakika Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Cedric Bakambu’nun Geleceği Fatih Terim’in Ellerinde

Cedric Bakambu’nun Geleceği Fatih Terim’in Ellerinde

haber haber - - 2 dk okuma süresi
16 0

Cedric Bakambu’nun Geleceği Fatih Terim’in Ellerinde

32 yaşındaki tecrübeli futbolcu, geçen sezon Panathinaikos’un ezeli rakibi Olimpiakos’ta mücadele etmiş ve bu yaz Galatasaray’a transfer olmuştu. Bakambu’nun Panathinaikos’la ilişkisi, teknik direktör Fatih Terim’in etkisiyle sağlandı ancak resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

Şu anda Demokratik Kongo Cumhuriyeti Milli Takımı ile 2023 Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele eden Cedric Bakambu, Galatasaray’da bu sezon 16 maçta 2 gol ve 1 asistle katkı sağladı. Bakambu’nun Panathinaikos’a transferi, futbol kamuoyunda heyecanla beklenirken, resmi açıklamaları takip etmeye devam ediyoruz.

Fatih Terim, Panathinaikos’a Cedric Bakambu’yu Transfer Edebilir!

Yunanistan’ın köklü futbol takımlarından Panathinaikos, teknik direktörlük koltuğuna oturan deneyimli isim Fatih Terim önderliğinde transfer atağına devam ediyor. Son olarak Fenerbahçe’den Samet Akaydin, Trabzonspor’dan Anastasios Bakasetas, Spezia’dan kaleci Bartlomiej Dragowski, Bahia’dan eski Trabzonsporlu Vitor Hugo ve Getafe’den Nemanja Maksimovic’i kadrosuna katan Panathinaikos, şimdi de Galatasaray’ın forveti Cedric Bakambu’yu gündemine aldı.

Panathinaikos’un Transfer Hızı Devam Ediyor

Yunan basınında çıkan haberlere göre; Panathinaikos’un teknik direktörü Fatih Terim, Cedric Bakambu’nun transferi için harekete geçti. Geçtiğimiz yaz Galatasaray’a transfer olan ancak beklenen performansı gösteremeyen Bakambu, Panathinaikos’un radarına girdi. Sport Journal’in haberine göre, Bakambu birkaç gün önce Panathinaikos’a teklif edildi. Ancak transferde henüz resmi bir gelişme yaşanmadıMariobet giriş

İlgili Yazılar