Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Mersin Son dakika Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Teknik Direktör Şenol Güneş’ten Oyuncularına Moral Çağrısı

Teknik Direktör Şenol Güneş’ten Oyuncularına Moral Çağrısı

haber haber - - 3 dk okuma süresi
13 0

Teknik Direktör Şenol Güneş’ten Oyuncularına Moral Çağrısı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde İsviçre ekibi Lugano ile oynayacağı maç öncesinde önemli bir sakatlık açıklaması yaptı. Siyah-beyazlı kulüp, 7 oyuncusunun sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyeceğini duyurdu. İşte kamp kadrosunda yer almayacak futbolcular ve sağlık durumları; Royalbet

  • Mert Günok (Kaleci): Sol dizinde eklem içi sıvı artışı nedeniyle maçta yer alamayacak.
  • Omar Colley (Defans): Sağ dizinde arka kapsüler yaralanması tedavisi devam ediyor, Lugano maçında görev alamayacak.
  • Gedson Fernandes (Orta Saha): Sol alt adale sakatlığı ve ayak bileğinde bağ yaralanması sebepleriyle tedavi altında. Maç kadrosunda yer alamayacak.
  • Ante Rebic (Forvet): Besin zehirlenmesi ve gastroenterit nedeniyle tedavi altında olan Rebic, Lugano maçında forma giyemeyecek.
  • Arthur Masuaku (Defans): Sakatlığı sona erdi ancak henüz tam hazır durumda değil. Lugano karşılaşmasında kadroda olmayacak.
  • Milot Rashica (Forvet): Sakatlığı süresince sona erdi, ancak henüz tam anlamıyla hazır olmayan Rashica da maç kadrosunda yer almayacak.
  • Yakup Arda Kılıç (Orta Saha): Sakatlığı tamamen geçmiş olsa da, oyuncu henüz hazır durumda olmadığı için Lugano maçında görev alamayacak.

Beşiktaş, bu önemli eksikliklere rağmen Lugano karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak grupta üst sıralarda yer almayı hedefliyor. Oyuncuların sağlık durumlarındaki gelişmeler, takımın gelecekteki performansını etkileyebilir.

Teknik Direktör Şenol Güneş’ten Oyuncularına Moral Çağrısı

Beşiktaş’ın deneyimli teknik direktörü Şenol Güneş, oyuncularının yaşadığı sakatlık sorunlarına rağmen takımın moralini yüksek tutmak adına bir açıklama yaptı. Güneş, “Her ne kadar birçok önemli oyuncumuz maçta yer alamayacak olsa da, sahada olmayan arkadaşlarımızın yerine çıkacak oyuncularımızın bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğine inanıyorum. Takım olarak birlik ve beraberlik içinde, sıkıntıları birlikte aşarak galibiyetle döneceğimize eminim” dedi.

İlgili Yazılar