Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Fuar Aydın’da başlattığı Yıl Sonu Karne Şenliği, öğrencilere ve ailelere dopdolu bir program sunuyor. Şenlik, Melis Fis konseriyle taçlanacak.
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yıl Sonu Karne Şenliği, Fuar Aydın’da başladı. Etkinlikler, öğrencilerin ve ailelerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Şenlik, 14 Haziran Pazar gününe kadar her gün 14.00 ile 22.00 saatleri arasında Fuar Aydın’da devam edecek.
Şenlik kapsamında 14 Haziran Pazar akşamı saat 20.30’da Aydın Tekstil Park’ta Melis Fis konseri düzenlenecek. Bu konserle Aydınlı çocuklar yaz tatilini coşkulu bir şekilde karşılayacak. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm öğrencileri ve ailelerini şenliğe davet etti.
Başkan Çerçioğlu, “Aydınlı öğrencilerimizin yaz tatilini coşkuyla karşılaması için düzenlediğimiz Yıl Sonu Karne Şenliği etkinliğimiz başladı. Tüm öğrencileri ve ailelerini şenliğimize bekliyoruz” açıklamasında bulundu.
Karne Şenliği’nde çocuklar için şişme oyun parkurları, oyun alanları, gösteriler ve sahne etkinlikleri yer alıyor. Ayrıca yüz boyama, sosis balon atölyeleri, tahta bacak, maskot gösterileri, akrobat, jonglör, palyaço ve illüzyon gösterileri de programda bulunuyor. Etkinlik alanında çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikramları da yapılıyor.
Reklam & İşbirliği: [email protected]