Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Mersin Son dakika Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Sağlık
  4. »
  5. Jawline Dolgusu

Jawline Dolgusu

haber haber - - 5 dk okuma süresi
19 0

Jawline Dolgusu

Jawline dolgusu tedavisi fazla bir şekilde tercih edilen tedavi yöntemidir. Genellikle çene hatlarının daha belirgin ve keskin köşeli görünmesine olanak sağlayan bir işlemdir. Estetik uygulamaları kategorisinde yer alan jawline dolgu yüzün belirli bölgelerinin daha da belirgin görünmesini sağlar.

Jawline Dolgu Yöntemleri Nelerdir?

Çene hatlarının daha keskin olmasını talep eden kişiler tarafından jawline dolgusu oldukça etkili bir tedavi yöntemidir. Şunu belirtmek gerekir ki bu işlemi uygulamak için farklı yöntemler vardır. Hangi yöntemin ne şekilde uygulanacağına ise uzman estetik doktorunun genel bir şekilde muayene sonrasında karara varılır.

Jawline Dolgu Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

Jawline dolgusu sonrasında bireylere dikkat etmesi gerekli olan birtakım konular bulunur. Yapılmış olan işlemin başarılı olması ve beraberinde yan etkilerinin ortaya çıkmaması için uygulama sonrası dikkatli olmak oldukça önemlidir. Bu süre zarfında sudan kaçınmak ve spor aktivitelerinden uzak kalmak gerekir. Çenenin hiçbir şekilde darbeye maruz kalmaması gerekir.

Dövme Sildirme Nedir?

Dövmenin ne kadar süre sonrası ve silme işleminin ne kadar başarılı olacağını belirleyen pek çok belirleyici faktör vardır. Dövme 2 seans vereceği gibi 10 seans sonrasında da bütünüyle kaybolmaya bilir. Hiçbir dövme sildirme işlemi garantili değildir.

Bazı dövmesi türleri tamamen yok olurken bazı dövmeler belirsiz bir şekilde iz bırakabilirler. Başarılı olmak arasında belirgin olan en önemli faktörlerden biri dövmelerde kullanılmış olan renklerdir. Bunların içinde en iyi sonuç alınan renk siyah ve gri renk olarak yer alır. Yeşil ve mavi renkler ise en zor sonuç alınan renklerdir.

Profesyonel bir uzman tarafından uygulanmış olan dövme silme işleminde başarıya götürebilir. Dövme sildirme daha öncelerde uygulanması olan dövmenin bir süre sonra sildirmeye karar verilmesidir. Profesyonel bir şekilde işlenmiş dövme uygulanmış boya maddesi cildin daha derinlerine ve aşağı yukarı aynı seviyelere yerleşir. Bazı hallerde ise boya çok yoğun olabilir ve silme işini zorlaştırabilir

Dövme Sildirme Nasıl Yapılır?

Dövme sildirme işlemleri deri üzerinde uygulanan bir işlemdir. Dövme sildirme işlemleri için farklı pek çok teknik vardır. Bu işlemlerin uygulanması için kesinlikle güvenilir yerlerde yaptırılması sağlık açısında doğru bir tercih olacaktır. Çoğunlukla dövme sildirme işlemleri lazer yöntemleri ile tercih edilir.

Dövme Sildirme Yöntemleri Nelerdir?

Kullanılmış olan farklı teknikler yer alır. Bazı durumlarda kremleri başvurulmuş olsa bile kimyasal olmaları açısından çok tercih edilmez. Onun haricinde lazer yöntemi ile dövme sildirme işlemi yaygın bir şekilde tercih edilen tedavi yöntemidir.

Dövme Sildirme Fiyatları

Dövme sildirme fiyatları konusunda net bir bilgi vermek doğru değildir. Fiyatı belirleyecek olan unsurlar dövmenin genişliği uygulanmış olan boya rengi ve seans sayıları fiyatı belirleyici faktörlerdir.

Ben Aldırma Nasıl Uygulanır?

Benler doğuştan olabildiği gibi genetik olarak ultraviyole ışınlarının etkisi sonrasında çıkabilir. Genel olarak bir tehlike barındırmaz. Ben aldırma özelinde cilt kanseri belirtisi olmayan ihtimali için sürekli gözlemlenmesi gerekir. Lokal olarak anestezi uygulandıktan sonra kısa zaman içinde pratik ve ağrısız bir şekilde yapılır.

Ben Aldırma Tedavisi Hangi Mevsimde Yapılır?

Ben aldırma tedavisi genellikle kış aylarında yapılması daha uygun görülür. Onun haricinde diğer mevsimlerde de uygulanması durumunda güneş ışınlarına maruz kalmaması gereklidir.

Ben Aldırma Tedavisi Fiyatları

Ben aldırma fiyatları konusunda kesin bilgi vermek zor olmamakla beraber bunu belirleyen hususlar vardır. Ben aldırma konusunda belirleyici olan hususlar ise benin büyüklüğü uzantısıdır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir