Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Mersin Son dakika Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İstanbul’da Yollar 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ve İstanbul Yarı Maratonu İçin Kapatılacak

İstanbul’da Yollar 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ve İstanbul Yarı Maratonu İçin Kapatılacak

haber haber - - 2 dk okuma süresi
33 0

İstanbul’da Trafiğe Kapanacak Yollar Belirlendi

21 Nisan’da Antalya’da başlayan ve 28 Nisan’da İstanbul’da sona erecek olan 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, bugün gerçekleştirilecek etkinlikler nedeniyle bazı yolların kapatılacağı duyuruldu.

Kapatılan Yollar ve Alternatif Güzergahlar

Kapatılan Yollar: Sahil Kennedy Caddesi Güney Yol Samatya Varyant ile Yenikapı Etkinlik Alanı arası, Sahil Kennedy Caddesi Kuzey Yol Namık Kemal Varyant dönüşleri saat 02.00’den etkinlik bitimine kadar trafiğe kapatılacak.

Galata Köprüsü, Ayvansaray, Mürselpaşa, Abdulezelpaşa, Ragıpgümüşpala ve Reşadiye caddeleri, Ankara Caddesi (Hamidiye Caddesi kavşağı ile Reşadiye Caddesi kavşağı arası), Ankara Caddesi Ebu Suud Caddesi kavşaktan Sirkeci istikameti, Sahil Kennedy Caddesi (Samatya varyant ile Sirkeci ışıklar arası) gibi birçok yol trafiğe kapatılacak.

Alternatif Güzergahlar

Yol kapanmaları nedeniyle Sahil Kennedy Caddesi Samatya Güney Yenikapı Etkinlik Alanı dönüşleri, Sahil Kuzey Kennedy Caddesi Samatya çıkışlarından gidişli gelişli havuzlu kavşağa kadar olan bölüm alternatif güzergah olarak kullanılabilecek.

Arabalı Vapur ve Tramvay Seferleri Durduruldu

Sirkeci arabalı vapur seferleri 06.00-13.30 saatleri arasında durdurulacak, tramvay seferleri ise Beyazıt ve Kabataş arasında geliş-gidiş olarak 07.00-13.30 saatleri arasında yapılamayacak. İETT Genel Müdürlüğü saat 07.00’den itibaren parkur üzerinde bulunan otobüs durakları için sefer düzenlemesi yapacak.

İlgili Yazılar