Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Mersin Son dakika Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, Steak Food By Gürkan Şef İle Yeni Bir Döneme Adım Atıyor

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, Steak Food By Gürkan Şef İle Yeni Bir Döneme Adım Atıyor

haber haber - - 2 dk okuma süresi
14 0

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, Steak Food By Gürkan Şef İle Yeni Bir Döneme Adım Atıyor

 

Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, forma üst göğüs sponsorluğu için Steak Food By Gürkan Şef ile anlaşma imzaladı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta düzenlenen imza törenine Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara ve Gürkan Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Topçu katıldı.

Mehmet Cibara: “Hayat Suyu Olan Sponsorlukta Öncü Bir Marka”

Törende konuşan Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara, Steak Food By Gürkan Şef’in dünyaca ünlü ve değerli bir marka olduğunu belirterek, “Amatör şubeler için hayat suyu olan sponsorlukta sormadan, davet etmeden gelip destek olan bir kişi Gürkan Bey. Şahsında bu anlaşmanın şirketler grubuna, Galatasaray’a hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı. Cibara, takımın yeni dönemdeki başarılarına Steak Food By Gürkan Şef’in güç katacağına inandıklarını vurguladı.

Gürkan Topçu: “Bir Hayalimi Daha Gerçekleştirdim”

Gürkan Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Topçu ise Galatasaray’a sponsor olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Ben Galatasaraylıyım. Bir hayalimi daha gerçekleştirdim. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu. Topçu, sporun birleştirici gücüne vurgu yaparak, Galatasaray Erkek Voleybol Takımı’nın başarılarına destek olmaktan gurur duyacaklarını sözlerine ekledi.

Haberin ardında yapılan ek araştırmalar sonucunda elde edilen bilgilere göre, Steak Food By Gürkan Şef’in Galatasaray Erkek Voleybol Takımı’na olan sponsorluğu kapsamında, takımın tesislerinde özel etkinlikler ve kampanyalar düzenleneceği, taraftarlara özel indirimlerin sağlanacağı öğrenildi. Ayrıca, bu işbirliğinin Türk spor kulüpleri ile iş dünyası arasındaki dayanışma ve işbirliği örneklerine bir yenisi olarak kayda geçtiği belirtildi. istanbulbahis şikayet

İlgili Yazılar