Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Mersin Son dakika Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Ekonomi
  4. »
  5. Elie Saab Bosphorus Lansmanı: Lüks Konut Projesi Tanıtıldı

Elie Saab Bosphorus Lansmanı: Lüks Konut Projesi Tanıtıldı

haber haber - - 2 dk okuma süresi
17 0

Dünyaca Ünlü Tasarımcının İmzasını Taşıyan Proje Boğaz Kıyısında

Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Elie Saab’ın, Tor Holding ve Senar İnşaat işbirliği ile geliştirdiği lüks konut projesi Elie Saab Bosphorus, 2 Mayıs gecesi The Peninsula Hotel’de gerçekleştirilen muhteşem bir lansman ile tanıtıldı.

Ünlü İsimlerin Konuşmaları ve Fazıl Say’ın Eşsiz Performansı

Geceye Elie Saab Jr., Mustafa Torun ve Nuri Gönenç’in yaptığı konuşmalar damga vurdu. Lansmanın finalinde ise ünlü piyanist Fazıl Say’ın büyüleyici performansı izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

92 Özel Konuttan Oluşan Proje Boğaz Manzarasıyla Eşsiz Bir Deneyim Sunuyor

Boğaz kıyısında yer alan Elie Saab Bosphorus projesi, lüks villa konseptine sahip 92 özel konuttan oluşuyor. ELIE SAAB Grubu CEO’su Elie Saab Jr. tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, bu özel işbirliğin iki yıldan uzun süren ortaklığın bir ürünü olduğunu belirterek, Türkiye’deki bu heyecan verici yolculuklarının bir parçası olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Tor Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Torun ise ELIE SAAB markasıyla yapılan işbirliğinin Türkiye’de yeni bir lüks yaşam anlayışını başlatacağını vurgulayarak, bu projenin gelecekteki girişimlerin temelini oluşturacağını dile getirdi.

Senar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Gönenç ise projenin gayrimenkul sektöründeki dönüştürücü potansiyelini vurgulayarak, Elie Saab markası ile yapılan işbirliğinin projeyi Türkiye ve küresel ölçekte başarılı kılacağına olan inancını dile getirdi.

İlgili Yazılar