Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Mersin Son dakika Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Çok doğru oyuncular alacağız

Çok doğru oyuncular alacağız

haber haber - - 2 dk okuma süresi
17 0

Çok doğru oyuncular alacağız

Kadro yapılanmasıyla ilgili geniş bir çalışma yaptığını dile getiren Samet Aybaba, “Göreve başladığımız andan itibaren her oyuncu bizim oyuncumuz. Rıza hocamıza her konuda destek vereceğiz. Oyuncular üzerine çalıştım. Her şey çok doğru olacak. Çok doğru oyuncular alacağız. Devre arasında neler yapılması gerektiğini biliyoruz. Hocamızla konuştuk” şeklinde konuştu.

“Beşiktaş’ın geleceğini sattılar”

Siyah-beyazlıların altyapısından yetişen Emirhan İlkhan, Serdar Saatçı ve Rıdvan Yılmaz’ın satılmalarını eleştiren Aybaba, “Oyuncular yukarıya doğru gittiğinde ilişkiler bozuluyor. Önce bunları çözeceğiz. İçimizden çıkan değerleri bu kadar kolay göndermeyeceğiz. Para eden oyuncu da alacağız. Aşağıdaki oyuncuları da bu hale getireceğiz. Beşiktaş’ın geleceğini sattılar (Emirhan, Serdar, Rıdvan). Planlayacaksınız. Bizden hiç kimse altyapıdan bir oyuncuyu alamayacak. Biz istersek bu oyuncuların önünü açacağız. Arsa ile ilgili çalışmamız da olmuştu. Altyapı tesisimize Serpil Hamdi Tüzün’ün ismini vereceğiz. Oraya gelen çocuklara bunu öğreteceğiz” dedi.  fixbet

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren deneyimli futbol adamı, “Birkaç maviyle ilgili çalışıyoruz. Rıza hocam ile görüştüm. Nereye ihtiyaç olduğunu çok iyi biliyorum. Başkanımıza da listeyi verdim. Kongreden sonra geniş açıklamayı yaparım” diyerek sözlerini noktaladı.

 

İlgili Yazılar