Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Mersin Son dakika Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan Görüşmesi ve Siyasetteki Paradigma Değişikliği Hakkında Açıklamalarda Bulundu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan Görüşmesi ve Siyasetteki Paradigma Değişikliği Hakkında Açıklamalarda Bulundu

haber haber - - 2 dk okuma süresi
53 0

Özel: Erdoğan’la Görüşme Talebimiz Var

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yapacakları görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu. Özel, partisinin yetkili kurullarından fikir aldığını ve eski genel başkanlarla da görüşeceğini belirtti. Erdoğan’la Çankaya Köşkü’nde bir araya gelme talebini dile getiren Özel, mekanın öneminden ziyade içeriğin tartışılmasının gerekliliğine vurgu yaptı.

Özel: Siyasette Paradigma Değişikliği Yaşıyoruz

Özel, siyasette 22 yıldır iktidarla muhalefet arasında neredeyse hiç temas olmadığı sürecin bir paradigma değişikliğine işaret etti. Önemli bir kırılma noktasında olduklarını belirten Özel, muhalefetin sert olacağını ancak nezaketten taviz vermeyeceklerini ifade etti.

Özel: Çankaya Köşkü Görüşmeye Şıklık Katacak

Erdoğan’dan randevu talep edeceklerini söyleyen Özel, görüşmenin mekanının Çankaya Köşkü olmasını tercih edeceğini belirtti. Özel, içerikten daha önemli olanın mekan olmadığını vurgulayarak, görüşmeyi gerçekleştirmek için inatçı davranmayacaklarını ifade etti.

Özel: Emekli ve Mülakat Mitingi Yapacağız

Özel, yakın zamanda büyük bir ”emekli mitingi” düzenleyeceklerini ve mülakat sorununa gençlerle birlikte çözüm arayacaklarını belirtti. Özel, belediyelerin borç durumlarına da dikkat çekerek, bu konunun Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşüleceğini açıkladı.

Özel: Eş, Dost, Akraba İşlerine Girmeyin Uyarısı

Özel, belediye başkanlarına ”Eş, dost, akraba işlerine girmeyin” uyarısında bulunduğunu dile getirdi. AKP’nin kibir, şatafat ve israf nedeniyle cezalandırıldığını belirten Özel, hizmet odaklı olunması gerektiğini vurguladı.

Özel, sözlerini asgari ücrete dört zam yapılması gerektiği ve Meclis’te hak aramaya devam edeceklerini belirterek tamamladı.

İlgili Yazılar