Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tercih başvurusu

ÖSYM KPSS-2022/12 tercihlerinin başladığını duyurdu. Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2022/12 Tercih Kılavuzu kurallarına göre ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacak. “KPSS-2022/12: Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tercih başvurusu

ÖSYM KPSS-2022/12 tercihlerinin başladığını duyurdu. Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2022/12 Tercih Kılavuzu kurallarına göre ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacak.

“KPSS-2022/12: Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacaktır. Adaylar, KPSS-2022/12 Tercih Kılavuzuna aşağıdaki bağlantıdan erişebilecektir.

Adaylar tercihlerini, 07-12 Aralık 2022 tarihleri arasında yapabilecektir. Tercih işlemleri, 07 Aralık 2022 tarihinde saat 11.00’de başlayacak ve 12 Aralık 2022 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir.

Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2022/12 Tercih Kılavuzu kurallarına göre ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.” ifadelerine yer verildi.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin internet sayfasından öğrenebileceklerdir. Yerleştirme bilgileri, yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin internet sayfasından adaylara ve kamuoyuna açıklandıktan sonra ÖSYM tarafından Bakanlığa elektronik ortamda verilecektir. Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecektir.

Sözleşmeli pozisyonlara yerleşen adaylar atanmak üzere doğrudan yerleştirildiği kuruma başvuracaklar, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiğini yerleştirildiği kurumdan öğreneceklerdir.

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yap

Benzer Haberler
İMECE Uydu Sistemi Projesi Türk Silahlı Kuvvetleri Envanterine Girdi ⏬👇
İMECE Uydu Sistemi Projesi Türk Silahlı Kuvvetleri Envanterine Girdi ⏬👇
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden Yapılan Açıklamada Tapu Düzenlemesi Hakkında Bilgilendirme
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden Yapılan Açıklamada Tapu Düzenlemesi Hakkında Bilgilendirme
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Polis Akademisi Öğrencileriyle Buluştu
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Polis Akademisi Öğrencileriyle Buluştu
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: Türkiye’nin Stratejik Rolü ve İpek Yolu
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: Türkiye’nin Stratejik Rolü ve İpek Yolu
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gençlerle Buluştu: Türkiye’nin Geleceği Parlak
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gençlerle Buluştu: Türkiye’nin Geleceği Parlak
Erdoğan: “Türk Gençliği Türkiye Yüzyılına Damga Vuracak”
Erdoğan: “Türk Gençliği Türkiye Yüzyılına Damga Vuracak”
Mersin'de Haberin Doğru Adresi
Mersin Son dakika  Haberleri

Reklam & İşbirliği: [email protected]

Hakkımızda
Copyright © 2025 Tüm hakları MERSİNİM 'de saklıdır.