Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Mersin Son dakika Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Sağlık
  4. »
  5. Burun Estetiği

Burun Estetiği

haber haber - - 5 dk okuma süresi
15 0

Burun Estetiği

Sağlık ve estetik sebeplerden ötürü burun yapısını değiştirmek amacıyla yapılan cerrahi ameliyatlara burun estetiği adı verilir. Estetik yaptırmak isteyen kişi görünüm açısından değişiklik yapmak isteyebilir. Bunun yanı sıra sağlık sorununu çözmek amacıyla yaptıran hastalardan söz etmek mümkündür.

Sigara burun estetiği için zararlı bir şeydir. Bu sebeple doktorla görüşüp operasyondan bir müddet önce sigara tüketimine ara vermeniz gerekiyor. Eğer sigara içmeye devam ederseniz burun ameliyatından sonra enfeksiyon kapma ihtimaliniz artar.

Burun Estetiği Ameliyatı Rinoplast Nasıl Yapılır?

Her ameliyat gibi burun estetiği de birtakım risklere sahiptir. Hastanın enfeksiyon kapması, kanama sorunu yaşaması ve diğer riskler büyük ameliyatların hepsinde mevcut olarak bulunur. Olabildiğince az risk yaşamak için alanında uzman doktorlara danışmak gerekiyor.

Burun Estetiği Kimlere Yapılabilir?

Doğuştan ya da sonradan darbe sonucu burnunuzun şeklinde sorun varsa cerrahlarla görüşebilirsiniz. Beklentinizi gerçekçi tuttuğunuz ve deneyimli doktorla anlaştığınız müddetçe sorun yaşamazsınız. Solunum sıkıntısı yaşayanlar da bu hizmetten yararlanabilir.

Burun Yapısı Nedir?

Her insanın burnu kemik ve kıkırdaktan meydana gelir. Üst kısmı kemikten, alt kısmı kıkırdaktan oluşan burun deriyle kaplıdır. Solunum sorunu yaşıyorsanız burnunuzda bir sıkıntı var demektir. Alanında uzman ve deneyimli doktorlarla görüşerek burun ameliyatı yaptırabilirsiniz.

Burun Estetiği Maliyeti Nedir?

Araştırma yaptığınız zaman piyasada burun estetiği fiyatlarının çok değişken olduğunu göreceksiniz. Bunun sebebi rinoplasti yapan doktor sayısının giderek artış göstermesidir. Eğer detaylı araştırma yaparsanız bütçenize uygun burun ameliyatı yaptırabilirsiniz.

Burun Estetiği Nasıl Yapılır?

Rinoplastiden önce cerrah, hastayı sonuçlar hakkında bilgilendirir. Eğer burun tıkanıklığı gibi sorunlar yaşıyorsanız ya da daha önce ameliyat geçmişiniz olduysa doktora bundan bahsetmelisiniz. Çoğunlukla hemofili gibi sağlık sorunu olanlar burun ameliyatı için uygun aday olarak görülmez.

Burun Estetiği Hangi Durumlarda Yapılmalıdır?

Burnunuz aldığınız bir darbe sonucu kırıldıysa ya da çeşitli deformasyonlara maruz kaldıysa cerrahlarla görüşerek burun estetiği yaptırabilirsiniz. Kimi insanlar burnunu büyütürken kimileri burnunun daha küçük olmasını tercih eder.

Burun Estetiği Kimlere Yapılabilir?

Burun estetiğinin popüler olmasının en büyük etkeni insanların güzel bir görünüme sahip olmak istemesidir. Günümüzün güzellik algısı estetik sektörünün hareketlenmesine sebep olmuştur. Dilerseniz estetik sebeplerden ya da sağlık sorunlarından dolayı burun ameliyatı yaptırabilirsiniz.

Burun Estetiği Yaş Sınırı Var Mıdır?

Çoğunlukla 18 yaşından küçük kişilere rinoplasti yapılmaz. Fakat kimi zaman daha küçük kişilerde sağlık sorunları meydana gelir. Böyle bir durum yaşandığında cerrah gerekli kontrolleri yapar ve gerekiyorsa burun ameliyatı uygulayabilir.

Burun Estetiği Ameliyatı Çeşitleri Nelerdir?

Her hastaya aynı yöntem uygulanmaz. Cerrah burun ameliyatından önce hastayı kontrol eder. Kontroller sonucunda endoskopik, açık veya kapalı burun estetiği, 3 boyutlu, tamponsuz ve dinamik olmak üzere farklı yöntemler uygulandığını burun estetiği fiyatları araştırmasından öğrenmeniz mümkündür.

Burun Estetiği Sonrasında Nelere Dikkat Edilmelidir?

Daha önce hiç burun estetiği fiyatları hakkında araştırma yapmadıysanız cerrahla görüşebilirsiniz. Görüştüğünüz cerrah aynı zamanda iyileşme süreci için de bilgilendirme yapabilir. Öncelikle doktor ameliyattan sonraki kanamanın emilmesi için gazlı bez bantladıysa çok sıkı olmaması gerektiğini bilmelisiniz. Zaten cerrah kanama ve şişme sorununu en aza indirmek amacıyla size gerekli uyarıları yapacaktır.

Burun Estetiği Fiyatları

Teknoloji geliştikçe burun ameliyatlarında elde edilen başarı düzeyi artış göstermiştir. Bu sebeple rinoplastiye duyulan ilgi giderek artar. Siz de burun ameliyatı yaptırmak istiyorsanız burun estetiği fiyatları araştırması yaparak burnunuzdaki sorunu çözebilirsiniz.

https://doktorkbb.com/burun-estetigi/ bilgi için hemen tıklayın.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir