Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Mersin Son dakika Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Avrupa Maçlarının Yayıncısı Belli Oldu! Karşılaşmalar Şifresiz Ekranlarda

Avrupa Maçlarının Yayıncısı Belli Oldu! Karşılaşmalar Şifresiz Ekranlarda

haber haber - - 3 dk okuma süresi
20 0

Avrupa Maçlarının Yayıncısı Belli Oldu! Karşılaşmalar Şifresiz Ekranlarda…

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi heyecanı, Türkiye’de futbol tutkunlarını coşturacak. TRT kanalları ve TRT dijital platformu, önümüzdeki üç sezon boyunca Avrupa’nın en prestijli futbol organizasyonlarının yayıncısı olarak belirlendi.

Türkiye’nin Futbol Arenası TRT Kanalları ve Dijital Platformu Tabii ile Aydınlanıyor

Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu (TRT), 2024-2025, 2025-2026 ve 2026-2027 sezonlarında düzenlenecek UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarının ev sahibi olacak. Türk futbolseverler, bu süreç boyunca TRT’nin geniş yayın ağı aracılığıyla Avrupa’nın en iyi kulüplerinin mücadelelerini takip etme imkanına sahip olacak.

Türk Takımlarının Zaferi Şifresiz!

TRT 1 ve TRT Spor kanalları, Türk takımlarının heyecan dolu mücadelelerini şifresiz olarak ekranlara taşıyacak. Bu sayede futbolseverler, Türk futbolunun uluslararası platformdaki performansını rahatlıkla izleyebilecekler. Ancak, özel ve önemli karşılaşmalar ise yalnızca TRT’nin yeni dijital platformu tabii üzerinden izlenebilecek.

TRT Genel Müdürü’nden Gurur Dolu Açıklama

TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “TRT, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi maçlarının 3 sezon boyunca tek yayıncısı oldu. TRT tarihindeki bu ilki yaşamaktan ve yaşatmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Türkiye’nin kamu yayıncısı olarak, futbol heyecanını ülkemizin her köşesine yayacak olmak, bizler için bir gurur vesilesi. Futbol ile birlikte sporun her branşında turnuvaları izleyicilerimizle buluşturmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bu anlaşma, Türkiye’de futbolseverleri bir araya getirerek, uluslararası arenadaki futbol heyecanını şifresiz ve geniş bir kitleye ulaştıracak. TRT’nin yayın haklarıyla Türkiye, Avrupa futbolunu daha yakından takip etme fırsatını elde etmiş olacak. hızlı bahis para çekme

İlgili Yazılar